Aankondiging week van de werkstress 2016

De week van de werkstress is dit jaar van 14 november tot en met 18 november. In deze week is er speciale aandacht voor werkstress.
Bij werkstress spelen een aantal belangrijke stress-veroorzakende omstandigheden op het werk een belangrijke rol in het ervaren van werkstress. Wanneer een werknemer te veel taken heeft die zijn draagkracht te boven gaan, spreek je van overbelasting. Bij te weinig , te eenvoudig of monotoon werk is er sprake van onderbelasting. Wanneer het niet duidelijk is voor de werknemer waarvoor hij verantwoordelijk is en wat er van hem verwacht wordt, kan er sprake zijn van taakonduidelijkheid , rolonduidelijkheid of teveel verantwoordelijkheid. Ook sociale aspecten zoals de mogelijkheid tot overleg, het ontbreken van sociale steun , maar ook conflicten op het werk. Dit geldt ook voor onzekerheid over de toekomst van de baan. Bovenstaande stress-veroorzakende omstandigheden bepalen de mate waarin een werknemer werkstress ervaart. Dit is een subjectieve beleving. Zorg voor een goede belasting versus belastbaarheid in het werk!
Bent u geïnteresseerd in advies van de professionals van Beter over stress, neem contact op via het onderstaande contactformulier.

manager-met-handen-in-het-haar

  Ons Service Center zit in Amsterdam en is geopend op ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur.

  Beter heeft spreekuurlocaties ‘in huis’ bij verschillende opdrachtgevers verspreid over het
  hele land.

  Telefoonnummer

  088 9090 200

  Beter algemeen / vestiging Amsterdam

   

  088 9090 240

  ICT Helpdesk (CVS, Gezondheidswinst)

   

  088 9090 255

  Directe verzuimcontrole (spoed)

   

  Email

  Uiteraard kunt u ons ook mailen op info@beter.com
  Voor vaccinaties kunt u mailen naar vaccinaties@beter.com

  Ga naar veelgestelde vragen.

   

  Related Posts