Beter wil de allerbeste zijn.

Beter wil de allerbeste zijn. Daarvoor werken wij als gecertificeerde arbodienst dag in dag uit aan het beter maken van organisaties en hun medewerkers en aan verzuimpreventie. Met kwaliteit en deskundigheid als vaste kernwaarden, met goede samenwerking en betrouwbaarheid als ultieme meerwaarde en met innovatie en nieuwsgierigheid als trots visitekaartje.

Alle specialisten onder één dak

Beter is begonnen als de interne arbodienst van ABN AMRO. Sinds 2003 delen wij als zelfstandige dochteronderneming onze deskundigheid en ervaring met een groeiende groep tevreden klanten. Eerst nog als ABN AMRO Arbo Services (AAAS) en sinds 2009 met een naam die goed past bij onze frisse kijk op gezondheid en die bovendien uitdrukt waar wij voor staan. Beter dus.

Lees verder

Inmiddels behoren wij tot de top van de externe arbodienstverleners van Nederland en hebben wij 90 bevlogen medewerkers en ervaren professionals in dienst. Doordat wij alle specialisten onder één dak hebben, worden problemen snel en vanuit de juiste invalshoek geanalyseerd en aangepakt.

Persoonlijk contact, altijd in de buurt

Persoonlijk contact, goede samenwerking, korte lijnen en heldere communicatie vinden we belangrijk. Daarom werkt u bij Beter altijd samen met een vaste contactpersoon.

Dat kan telefonisch, op ons hoofdkantoor in Amsterdam of ons kantoor in Rotterdam, op één van de spreekuurlocaties door het hele land of bij u in huis. Dat laatste heeft onze voorkeur, omdat juist in de dagelijkse praktijk problemen eerder aan het licht komen, zodat we hier alert en effectief op kunnen inspelen.


Onze missie en visie

Uw gezondheid is onze missie. U heeft de regie over uw eigen gezondheid of over die van uw organisatie. Daarin wilt u niet betutteld worden. Toch is het prettig als u hierin goed ondersteund wordt. Beter helpt u daarbij.

Zo leveren wij samen een bijdrage aan betere prestaties van mens en organisatie. Beter vertaalt innovatieve ideeën in diensten die een positieve impact hebben op gezondheid en inzetbaarheid. We werken daarbij vanuit onze kernwaarden. Daarin staan samenwerking, deskundigheid, ondernemerschap en nieuwsgierigheid centraal.Onze medewerkers

Anne Struben

Company Counselor
Vestiging: Amsterdam

Rudy Foppen

Bedrijfsarts/ Arts Gezondheidswinst
Vestiging: Amsterdam

Cisca Frinking

Doktersassistente / Coach Gezondheidswinst
Vestiging: Amsterdam
Lees verder

Nieuws over Beter

Bekijk ons nieuwsoverzicht om op de hoogte te blijven van wat er speelt op het gebied van medische preventie en arbodienstverlening.

Lees verder