Wat vinden onze opdrachtgevers van Beter?

Michael van Hoewijk, directeur HR PGGM

"Jullie ontzorgen!"

Al jaren is ons verzuim heel laag en Beter speelt daar een hele belangrijke rol in. Jullie helpen met het regelen van de structuur omtrent ziekteverzuim en re-integratie. Dingen moeten gewoon wettelijk goed geregeld zijn en dat doen jullie.

Lees verder


De kracht van Beter is dat de bedrijfsarts zich opstelt als bedrijfsarts. Hij staat wel eens in de wind, omdat medewerkers het niet eens zijn met zijn oordeel, maar ik waardeer zijn objectiviteit daarin zeer. Daarnaast is het fijn dat de dienstverlening als het nodig is, makkelijk kunnen aanpassen aan de voor ons wenselijke situatie. Dus echt dienstverlening op maat!

Zeker nu we het nieuwe werken hebben ingevoerd, moet je in het begin natuurlijk wat meer uren ergonomie inkopen om de dingen goed te laten verlopen. We proberen medewerkers zoveel mogelijk zelfredzaam te laten zijn middels het werkplek instructiefilmpje van Beter.

Heerke Witteveen, manager HR ABN AMRO

"We kennen elkaar goed en Beter levert een onafhankelijk oordeel"

Wij zetten als ABN AMRO alle producten die Beter heeft voor onze medewerkers in en zijn daar erg tevreden over.

Lees verder


ABN AMRO en Beter  staan uiteraard dicht bij elkaar en dat maakt het gemakkelijker om elkaar aan te spreken.   Samen met Beter ontwikkelt de bank  innovatieve producten  die onderscheidend zijn in de markt. Beter Leven vind ik daar een mooi voorbeeld van. Wij zetten dit volop in voor onze medewerkers.Ons klantenportfolio omvat onder andere de volgende organisaties: