Wie goed in zijn vel zit presteert beter.

Wie goed in zijn vel zit
presteert beter.

Beter is dé gezondheidsdienstverlener als je wilt investeren in je medewerkers. Wij kijken verder dan alleen beter worden. Daarom focussen wij op preventie en gezondheidswinst voor je medewerkers en jouw bedrijf.

beter leven.

Hoe kunnen jouw medewerkers gezonder leven?

Hoe kunnen jouw medewerkers gezonder leven?

Ieder mens wil oud worden. Het gaat niet zozeer om de leeftijd die je bereikt, maar om je gezondheid tijdens je leven. Daarom kiest Beter voor gezondheidswinst.

Werken aan je gezondheid om vitaal oud te worden. Je gezondheid kun je op verschillende manieren beïnvloeden.

beter werken.

Gezonder werken, dát is winst.

Gezonder werken,
dát is winst.

Wat levert het nog meer op? Als werkgever krijg je inzicht in de gezondheidstoestand van je medewerkers bij deelname van minimaal 50 medewerkers.

Welke klachten komen bijvoorbeeld meer dan gemiddeld voor op welke werkplek en waar in je organisatie wordt de meest werkgerelateerde stress ervaren? En we geven advies wat je nog (meer) kan doen om je medewerkers verder in beweging te krijgen en hun gedrag te (helpen) veranderen.

beter organiseren.

Hoe vertaal je wetgeving in effectief beleid?

Hoe vertaal je wetgeving in effectief beleid?

Alle arbeidsrisico’s onder controle, dat is Beter! Jouw organisatie wil het beste voor je werknemers en uitval voorkomen. Want je weet dat een gezonde en veilige werkomgeving voor meer productiviteit en werkplezier zorgt.

Als bedrijf met personeel ben je verplicht om te (laten) onderzoeken of het werk gevaar kan opleveren of schade kan veroorzaken aan de gezondheid van jouw werknemers.

Hoofdvestiging
Paalbergweg 2-4
1105 AG Amsterdam
088 9090 200
info@beter.com
Officiëel gecertificeerd
SBCA_logo
Copyright © 2024 Beter
Officiëel gecertificeerd
Copyright © 2024 Beter